лого дайкинТоп 10 на климатиците в света за 2015 годинаКлиматикът е феномена на промяната на въздуха по отношение на влажност и температура. Това може да се отнася за охлаждане, отстраняване на влагата, намаляване на температурата. За тази цел се използва климатика, който е електрически уред, който прави по-благоприятни условията за живот в къщата. Все по-честата употреба на климатици, доведе до появата на много производители на пазара. Всеки от тях има свои собствени техники. Но основните качества, които трябва да се видят са качеството, обслужването на клиентите, цената и консумацията на енергия, загрижеността за околната среда и степента на удовлетвореност на потребителите.

 


10. Електролукс
Електролукс е световен лидер в домакинските уреди и апарати за професионална употреба. Компанията продава над 50 милиона продукти в над 150 пазара всяка година. Що се отнася до климатиците произвежда сплит климатици. Оборудвани са с почистваща въздуха технология.

9. Самсунг

 Компанията има най-голямо доверие от потребителите. От малка компания, се е превърнала в голяма корпорация.

8. Ел Джи
Осигурява климатици с най-новите технологии и иновации. Фирмата е южнокорейска и притежава господството в цял свят относно климатиците. Най-новите технологии включват струя охладителна система, плазмена филтрация и инверторна технология. Благодарение на своята популярност набира огромни приходи на пазара всеки ден. Това е първият избор на човек при закупуване на климатик.

7. Панасоник
Придоби голяма популярност като марка сред климатиците преди 5 години.

6. Одженерал
Това е най-търсения и най-големия производител на климатици в Индия. Включва футуристични технологии, за да осигури мощно охлаждане и спестяване. Спечелил е 5 звезди за ефективна енергийност.

5.Улърпул

Въвежда нова технология за охлаждане. Има пълен инжекцион, осигуряващ обмен на топлина.

4. Кериър
Най-големия производител на ОВК системи в света. Тази марка се избира от потребителите, тъй като дава надежност и модерни технологии.

3. Синя звезда
Основана от предприемач. След закопуването на климатик с тази марка, потребителя не трябва да се тревожи, защото са спазени всички изисквания. Партнира си с други компании за климатици.

2. Хитачи
Това е мултинационална компания. Произвежда най-добрите продукти в сферата на техологиите. Винаги е на челни позиции по отношение на иновациите, тъй като включва по-ниска консумация на енергия.

1.Дайкин
Мултинационална компания, която се занимава с производството на климатици. Осигуряват климатици за всяка страна и по този начин сe създава огромен международен пазар. Пуснатият наскоро нов модел климатик отнема далеч по-малко енергия в сравненеие с обикновените климатици и поставя Дайкин на първо място в производството на най-добрите климатици сред останалите.