Климатици на Промоция

Шумови нива при климатиците


шумови нива при климатицитеОткакто климатиците са станали по-технологични, изискванията към тях са се увеличили. Докато ефективността на климатиците остава все още основна грижа, нивото на шума на климатика, който излъчва също е от съществено значение.


Интензивността на шума, излъчван от климатиците се измерва в децибели. В зависимост от това къде възнамерявате да използвате вашия климатик, нивото на децибелите, излъчвани от климатика, може да бъде изключително важно. В офис или спалня шумът от климатика трябва да е възможно най-нисък. В промишлена или фабрична среда нивото на шума не е толкова важно. За разлика от децибелите излъчвани от коршум, тези на климатиците варират между 37 и 82 децибела, в зависимост от модела.
Много от новите климатични системи, вече се описват като „много тих режим“, което ги прави идеални за всяка среда, в която нивото на шума на климатика е от решаващо значение.

Вентилация Vertigo Tower Sofia - направена от Флуид 62 ЕООД

 

Представяне


   ФЛУИД 62 ЕООД  предлага цялостно обслужване в областите климатизация, вентилация и отопление, индивидуална консултация, продажба, монтаж, гаранционно и извън-гаранционно обслужване. Фирмата притежава собствена производствена и складова база, в която произвеждаме въздуховоди и вентилационни елементи. В нея се помещава и сервиз за климатична техника.

    Екипът ни от специалисти притежава богат опит в проектирането и монтажа на разнообразни вентилационни и климатични инсталации. Ние подхождаме с внимание към нуждите на всеки клиент. Предлагаме безплатен оглед в удобно за Вас време за да можем да предложим оптимално решение за Вашите нужди. Целта ни е избора на най-подходящата техника за всяко конкретно помещение и местоположение.

    ФЛУИД 62 ЕООД е една от малкото фирми на пазара със сертификат за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове, съгласно Регламент (ЕО) №842/2006г.

    Фирмата се отличава с гъвкави управленски решения, които позволяват незабавна реакция за нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на продукти. За нас доволния клиент е най-добрата реклама.

    ФЛУИД 62 ЕООД  -  е оторизиран сервиз и притежава подписани договори с  „Техномаркет България” ЕАД за профилактика и поддръжка на всички магазини Техномаркет и @Home в България.