Климатици на Промоция

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕХНОЛОГИЯ STREAMER НА DAIKIN?

въздохопречиствател"Streamer Discharge" е вид разреждане на плазма, при което високоскоростни електрони се сблъскват с кислородни и азотни молекули, като по този начин се активират и извършват окислително разграждане на бактерии. Този вид разграждане елиминира бактерии, плесен, алергени и опасни химически вещества като летливи органични съединения (ЛОС), налични в дизеловите частици, в козметични продукти и др.

 В сравнение със стандартното разреждане на плазма (тлеещо разреждане), диапазонът на Streamer Discharge на Daikin е по-широк, което позволява триизмерно генериране на активирани молекули в широка зона, това означава, че  скоростта на окислително разграждане е  над 1000 пъти по-голяма при същата електрическа мощност. Мощното разреждане на потока електрони атакува вирусите, като разгражда и разбива техните повърхностни протеини, които след това се унищожават чрез окисляване, като по този начин вирусите стават безопасни. Разреждането на потока електрони ги разгражда на безопасни азотни и кислородни атоми и водни молекули.

Технологията Streamer на Daikin се отличава с постоянно генериране на високоскоростни електрони - нещо, което досега бе считано за много трудно. Шестслойната мощна система за пречистване на въздуха се използа  във въздухопречиствателите на Daikin, в климатика URURU SARARA ,  Daikin FTXM-M и в модела на Daikin - Stylish.

 

Вентилация Vertigo Tower Sofia - направена от Флуид 62 ЕООД

 

Представяне


   ФЛУИД 62 ЕООД  предлага цялостно обслужване в областите климатизация, вентилация и отопление, индивидуална консултация, продажба, монтаж, гаранционно и извън-гаранционно обслужване. Фирмата притежава собствена производствена и складова база, в която произвеждаме въздуховоди и вентилационни елементи. В нея се помещава и сервиз за климатична техника.

    Екипът ни от специалисти притежава богат опит в проектирането и монтажа на разнообразни вентилационни и климатични инсталации. Ние подхождаме с внимание към нуждите на всеки клиент. Предлагаме безплатен оглед в удобно за Вас време за да можем да предложим оптимално решение за Вашите нужди. Целта ни е избора на най-подходящата техника за всяко конкретно помещение и местоположение.

    ФЛУИД 62 ЕООД е една от малкото фирми на пазара със сертификат за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове, съгласно Регламент (ЕО) №842/2006г.

    Фирмата се отличава с гъвкави управленски решения, които позволяват незабавна реакция за нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на продукти. За нас доволния клиент е най-добрата реклама.

    ФЛУИД 62 ЕООД  -  е оторизиран сервиз и притежава подписани договори с  „Техномаркет България” ЕАД за профилактика и поддръжка на всички магазини Техномаркет и @Home в България.