Продуктовата гама SKY AIR на DAIKIN - първокласно решение за пълен комфорт - ЧАСТ 1

 Когато става въпрос за отопление, вентилация и климатизация, ресторантите, хотелите, банките, офисите, както и почти всички търговски приложения имат специфични нужди. Sky Air на Daikin е водеща в бранша продуктова гама и е първата, търговска гама с хладилен агент R-32 на европейския пазар. Това означава, че избирайки Sky Air ще имате още по-високо енергийно ефективни тела в сравнение с продуктите с R-410А.

 За климатизация на по-големи помещения се изискват вътрешни и външни тела с по-голяма мощност и по-дълъг тръбен път (до 50м.) от обикновените климатици за жилищно приложение, при които максималният тръбен път е до 30м. Продуктовата гама Sky Air на Daikin е решението за лекия търговски сектор. Богатата гама от вътрешни тела: стенни и подови, за скрит монтаж или таванни са идеалният избор за магазини, офиси, хотели, ресторанти и сървърни помещения. За дълго или нестандартно оразмерено помещение могат да се използват до 4 вътрешни тела, свързани към едно външно. Всички вътрешни тела се управляват едновременно. Системата мулти позволява работа на до девет вътрешни тела само с едно външно тяло, като всички вътрешни тела могат да се контролират поотделно и не е необходимо да се монтират по едно и също време. 

 Термопомпените тела  Sky Air  са най-съвременната технология, която поддържа сметките за електроенергия възможно най-ниски. Те извличат топлина от външния въздух дори и в студено време, и са изключително ефективни при отопление. Всички тела от гамата Sky Air са снабдени с опция вентилация, което осигурява подаване на свеж въздух за създаване на здравословен и висококачествен климат в помещенията. Свежият въздух от вентилацията осигурява практически безплатно допълнително охлаждане. В същото време се постига оптимален контрол на влажността. Програмата за изсушаване на въздуха дава възможност да се намали степента на влажност, без да се променя температурата в помещението. И това далеч не са всички екстри на продуктовата гама Sky Air на Daikin. Всички тела са безшумни и стилни.

  Таванните касети с кръгъл поток са едно от възможните решения за безпроблемно вписване във всеки интериор (класически, модерен, делови), тъй-като се вграждат в тавана, като се вижда само стандартния панел. Този стандартен панел е тайната за осигуряване на перфектен климат за Вас и вашите клиенти, тъй-като различните жалузи могат да се отварят и затварят поотделно, за да се гарантира, че отоплението и охлаждането се насочват в посоката, в която са необходими. Панелът също така е и тайната за намаляване на необходимостта от поддръжка, тъй-като има функция за автоматично почистване, праха се улавя със специален филтър, който се самопочиства ежедневно, като събраният прах може лесно да се отстрани с прахосмукачка. Тази функция не е за подценяване като се има в предвид, че касетите се монтират на тавана и достъпът до тях е затруднен. Функцията за автоматично почистване може да спести до 50% електроенергия. Управлението на системата е съвсем лесно, тъй-като inteligent touch manager позволява на потребителя да наблюдава и управлява системата директно или чрез интернет. Продуктите Sky Air на Daikin са с множество иновации, с най-високо качество и надеждност и с най-ниските експлотационни разходи. (Следва продължение)

таванна касета